Afbeelding
Foto: PR

Theresiastraat pakt uit met Fiësta en nieuwe actie

Ondernemend

Op de eerste donderdag van deze maand, oftewel 2 juni jongstleden, vond de tweede editie van Fiësta del Trees plaats in de Theresiastraat. Tijdens de Fiësta werd de winkelstraat in het Bezuidenhout voor de tweede keer extra aangekleed met (live) muziek, entertainment en waren er spectaculaire aanbiedingen van de winkeliers.

Na de afgelopen jaren kan iedereen wel weer een feestje gebruiken, zo dacht ook de ondernemersvereniging van de Theresiastraat. Daarom gaat de Theresiastraat swingen tijdens Fiësta del Trees. De Theresiastraat, ofwel De Trees, is tijdens dit feest extra aangekleed en er loopt (muzikaal) entertainment rond. De winkels participeren met bijzondere acties of kortingen die alleen geldig zijn tijdens de Fiësta.

Met de Fiëstas willen de ondernemers uit De Trees de bezoekers weer hernieuwd laten kennismaken met deze hotspot in het Bezuidenhout. Heb je de eerdere edities van Fiësta del Trees gemist? Niet getreurd! Op donderdag 30 juni tussen 12.00 en 16.00 uur kun je genieten van de derde editie met (live) muziek.

Trees-sleutelhangers

Naast de Fiestas biedt De Trees vanaf deze maand de mogelijkheid om Treesmember te worden. Bij het worden van een member ontvangt men een originele Trees-sleutelhanger. Deze sleutelhanger is het bewijs dat je Treesmember bent en zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van speciale acties en aanbiedingen. Deze acties gelden alleen voor een Treesmember.

Op de website van de Theresiastraat meld je je aan als Treesmember en haal je de sleutelhanger op bij het afhaalpunt. Scan de QR-code om de lopende acties te bekijken. Laat je sleutelhanger zien bij de betreffende winkel om te profiteren van de actie.

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week