Afbeelding
Foto: DHU

Elite Mode: Meer dan 50 jaar ervaring in mode

Ondernemend

Elite Mode van Bert en Nelleke Spijksma zit sinds 4,5 jaar op de Frederik Hendriklaan, maar deze modewinkel heeft een voorgeschiedenis van meer dan 50 jaar in het Benoordenhout. Bij deze multibrand store kun je terecht voor mode van topmerken, een passend advies en servicegerichte medewerkers.

Bij Elite Mode vind je een grote variatie aan topmerken zoals Faber Woman, FuchsSchmit, Brax, Comma, Taifun, Betty Barclay en Joseph Ribkoff. Bert: “Veel mensen zijn op zoek naar een winkel met meerdere, kwalitatief mooie merken. We hebben sinds enige tijd ook Caroline Biss in ons assortiment, een merk met mooie combinaties en jurkjes.” Elite Mode mag ook gerust broekenspecialist genoemd worden met een ruime collectie van verschillende merken en pasvormen, zoals Brax, NYDJ en Toni. Nelleke: “De pasvorm van een broek is heel belangrijk. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen goed inschatten welk model goed past bij een klant. De broeken van Toni zijn relatief nieuw in ons assortiment. Ze hebben voornamelijk een band van elastiek, zijn comfortgericht en hebben leuke prints.”

Loyale klanten

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Elite Mode. Bij elke aankoop sparen ze punten. Voor elke 10 euro die ze besteden, krijgen ze een punt ter waarde van 50 cent. Het gespaarde bedrag wordt vier keer per jaar uitgekeerd in de vorm van een modecheque, die aan het begin van elk nieuw seizoen gebruikt kan bij een volgende aankoop. Bert: “We hebben veel klanten die hier niet eenmalig binnen komen, maar die zich willen verbinden aan onze winkel. Sinds we hier op de Fred zitten, zijn er al 2.500 nieuwe klanten bijgekomen en dat aantal groeit nog elke week. We hebben er, naast onze klanten die meegekomen zijn van het Willem Royaardsplein, een heel nieuw klantengroep bij gekregen.” Twee keer per jaar is er sale bij Elite Mode. “We hebben nu Summersale met stapelkorting, die op kan lopen tot 70%.”

Persoonlijke aandacht

Bij Elite Mode krijgen klanten persoonlijke aandacht. Nelleke: “We merken dat onze klanten het fysieke winkelen en de persoonlijke benadering van onze medewerkers hebben gemist. We hebben ervaren personeel dat advies kan geven. We houden bij wat klanten eerder bij ons gekocht hebben en in welke maten, en een goed atelier dat kleding zo nodig kan vermaken. Kortom, Elite Mode staat voor meer dan 50 jaar ervaring in mode, heeft een keuze uit ruim 15 eigentijdse modemerken, heeft de grootste collectie broeken en een enthousiast, servicegericht en deskundig team medewerkers.”

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week