Afbeelding
Foto: PR

Het is weer tijd voor een fiësta!

Ondernemend

Afgelopen maart is winkelgebied de Theresiastraat gestart met een maandelijkse Fiësta del Trees. De eerstvolgende editie is op zaterdag 27 augustus.

Het initiatief voor Fiësta del Trees komt van de ondernemersvereniging van de Theresiastraat. De ondernemers willen op deze manier laten zien dat de Theresiastraat alles in huis heeft voor leuk, lekker en gemakkelijk dagelijks leven. De ‘Trees’ kijkt naar de toekomst als kloppend hart in het Bezuidenhout, waar winkelen en recreëren de pijlers zijn.

Een snelle lunch? Een lekker visje halen? Gezellig een broodje eten op een zonnig terras? Een zomerse outfit nodig? Snel nog een cadeau scoren? Een boodschap tussendoor of de weekboodschappen halen? Bezoek aan de kapper of beautysalon nodig? Het kan allemaal op De Trees en wordt extra gezellig tijdens de Fiësta-dagen!

Op zaterdag 27 augustus vindt de volgende fiësta plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Tijdens de Fiësta del Trees is de winkelstraat weer feestelijk aangekleed met vrolijk gekleurde, wapperende beachflags en wordt er muziek afgespeeld. En in september zijn er zelfs twee Fiëstas del Trees! De eerste op dinsdag 20 september tijdens Prinsjesdag en daarna op zaterdag 24 september tijdens Burendag.

Kijk voor meer informatie op de website www.theresiastraat.nl en hou de socials van de winkelstraat in de gaten.

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week