Afbeelding
Foto: Dick Teske

Parels van Bezuidenhout 2023 in de maak

Algemeen

Het positieve nieuws kwam vorige week al naar buiten. Na de ultieme zoektocht voor een nieuw parelteam is de uitdaging tot een goed einde gebracht en start de organisatie met een nieuw jaar Parels van Bezuidenhout.

Verbinding, inspiratie en gezelligheid zijn de ingrediënten die de Pareldag zo’n mooi en bijzonder evenement maken. Lekker gluren bij de buren en genieten van alles wat creatieve wijkbewoners te bieden hebben. Elk jaar genieten bewoners en belangstellenden volop van deze mooie dag en alle buurtgenoten die eraan meewerken, dus doen ook de Bezuidenhoutse harten van de organisatie een sprongetje van blijdschap, nu het evenement weer terug komt.

Tijdens de Parels van Bezuidenhout geven wijkgenoten ‘een kijkje in de keuken’ en tonen bij hen thuis of op locatie hun bijzondere passie, hobby of verzameling. De Parels vormen samen een leuke wandel- of fietsroute. Zo leren buurtbewoners elkaar en hun wijk op een speelse en verrassende manier kennen en worden misschien wel geïnspireerd tot een nieuwe hobby.

Voor meer informatie over de Parels, de Pareldag en hoe je je kan aanmelden als parel kun je terecht op de website www.parelsvanbezuidenhout.nl.