Vrijwilligers gezocht voor nieuw repair café en De Huiskamer

In De Huiskamer aan het Harriët Freezerhof 201 in Leidschenveen wordt een repair café opgestart. Hiervoor worden nog vrijwilligers gezocht die goed zijn in het uitvoeren van kleine reparaties. 

De nieuwe activiteit in De Huiskamer wordt opgezet met hulp van Repair café Den Haag. Maar het is wel de bedoeling om helemaal met eigen vrijwilligers te gaan draaien. De bijeenkomsten zijn één keer per maand op een zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Wie o wie vindt het leuk om tijdens deze uurtjes mensen te helpen met het repareren van kleine huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, lampen, maar ook kledingstukken. Het is fijn als vrijwilligers over eigen gereedschap beschikken en deze ook meenemen. Wat ontbreekt, kan echter op rekening van de bewonersorganisatie worden aangeschaft. De vrijwilligers ontvangen een gratis lunch. Het eerste repair café is op 11 mei. Interesse of meer informatie? Mail naar: repaircafe@leidschenveen.nu. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Tevens is De Huiskamer nog op zoek naar een gastvrouw of -heer voor de maandagochtend van 9.30-13.00 uur en begeleiders van de Gameclub op de zondagochtend van 11.00 tot 12.30 ( twee keer per maand). Mail hiervoor naar: huiskamer@leidschenveen.nu