Muziek en kunst in Overslot

EGMOND AAN DEN HOEF - Museumhoeve Overslot, gelegen aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is een oeroude hoeve met een wonderbaarlijke akoestiek, waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken genieten van bijzondere concerten onder het genot van een biologisch wijntje of biertje.

Natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten

Tevens biedt de hoeve een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst (Zero) van Ian aan de wanden en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden. Een schatkamer in het historische hart van Egmond aan den Hoef. Zondag 3 november speelt de band Reunion, een semi akoestische mix van golden oldies en actueel repertoire uit het genre Nederlandstalig, rock, pop en meer. Museumhoeve Overslot is zaterdag en zondag geopend vanaf 14.00 uur. De muziekoptredens beginnen om 16.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten gevraagd.

Uitslagen SV Prins Hendrik

EGMOND AAN ZEE - De uitslagen van maandag 21 oktober. E-klasse: Gerrit Gravemaker, Dirk Roele, Arie Wijker en Carlo Zwaan 100. A-klasse: Jos v.d.Outenaar 99; Henk Konijn 97; Yvonne Krab 96. B-klasse: Jaap Schipper 92; Leo Bakker 90; Mieke v.d.Outenaar 88. Pistool: Dirk Roele 50; Arie Wijker 49; Henk Konijn 47.