Afbeelding
Foto: Robert Mout

Clinic ADO Meidenvoetbal en Gravinnentoernooi bij Graaf Willem II VAC

Sport

Graaf Willem is volop in beweging als officiële partnerclub van ADO Den Haag Vrouwen én met een fantastisch nieuw en modern clubhuis. Dit biedt onder andere de gelegenheid om alle meidenteams in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar en ook het Vrouwen-1 team op de zaterdag uit te breiden met nieuwe leden.

Om meiden een kans te geven om de vereniging te leren kennen, organiseert Graaf Willem in samenwerking met ADO Vrouwen een meidenvoetbal clinic voor 7 tot en met 17 jaar op sportpark De Roggewoning. De clinic zal gegeven worden door een aantal ADO Vrouwen speelsters. Ga de sfeer proeven op zondag 8 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur, deelname alleen na aanmelding per e-mail. Ervaring is niet vereist.

Ben jij elk moment op het trapveldje te vinden? Behoort jouw voetbaltalent tot het best bewaarde geheim? Of houd je van gewoon lekker ballen en wil je gezellig aanhaken bij een meidenteam? De clinic is bij uitstek de gelegenheid voor alle meiden die van voetbal houden om gratis kennis te maken met deze familievereniging waar plezier en prestatie al 110 jaar perfect samengaan. De grote meiden- en vrouwenafdeling telt ongeveer 250 leden, 14 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en is daarmee één van de grootste meiden- en vrouwenclubs in de regio.

Bij interesse in de clinic kun je tot uiterlijk 4 mei aanstaande aanmelden onder vermelding van je leeftijd, via e-mail: meidencoordinator-bovenbouw@graafwillem.nl (voor 13 tot en met 17 jaar) of e-mail: meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl (voor 7 tot en met 12 jaar).

Gravinnentoernooi

Op zondag 15 mei organiseert Graaf Willem het jaarlijkse Gravinnentoernooi voor alle dames in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. Ga de sfeer bij Graaf Willem proeven op deze zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur, deelname alleen na aanmelding per e-mail.

Ervaring is niet vereist. Het toernooi biedt de gelegenheid om partijtjes te spelen met bestaande leden, waarbij rekening gehouden zal worden met leeftijdsverschillen.

Bij interesse in het Gravinnentoernooi óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden (uiterlijk 10 mei), onder vermelding van je leeftijd, via e-mail: meiden-coordinator@graafwillem.nl