Ron van den Burg
Ron van den Burg Foto: HHH

What Else Bedtextiel: “Iedereen verdient een goede nachtrust”

Ondernemend

Het belang van een goede nachtrust wordt steeds vaker benoemd, zowel door artsen als in de media. “Maar nog niet iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust eigenlijk is voor het goed functioneren in het dagelijks leven,” aldus Ron van den Burg, eigenaar van What Else Bedtextiel. Zo kan een oud of slecht matras bijvoorbeeld voor veel problemen zorgen: van rug- en nekklachten tot aanhoudende vermoeidheid.

De bed- en textielwinkel, gevestigd aan Het Kleine Loo 416, is dan ook bij uitstek ingericht om op ieders slaapwensen in te kunnen spelen. Van boxsprings en matrassen tot bedtextiel, kussens en ochtendjassen. Ook voor moltons en dekbedden biedt de winkel tal van mogelijkheden. Een plaid om straks in de winter in op te krullen? Ze liggen in een variatie aan kleuren netjes uitgestald in de zaak. 

“Ik vind het belangrijk dat mensen goed uitgerust wakker worden, en vol energie de nieuwe dag kunnen starten”, aldus Ron. Daarom vindt hij ook dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een goede slaapomgeving te creëren, de producten in zijn winkel zijn dan ook van goede kwaliteit in een betaalbare prijsklasse. Daarbij worden boxsprings en matrassen na aankoop ook nog gratis aan huis bezorgd en gemonteerd. Als extra service biedt What Else Bedtextiel de kosteloze mogelijkheid om het oude matras of bed gelijk mee te nemen, zodat klanten direct kunnen genieten van hun nieuwe aankoop.

Met de snelle service en levering die Ron zijn klanten biedt, hoopt hij een positieve bijdrage te leveren aan Mariahoeve: “Iedereen verdient een goede nachtrust”, aldus Ron.

What Else Bedtextiel is gevestigd in Winkelcentrum Mariahoeve en is te bezoeken op maandag van 11.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week