Afbeelding
Foto: PR

Extra thema aangedragen voor wijkagenda Bezuidenhout

Algemeen

Bezuidenhout (Midden Oost) krijgt een wijkagenda. De wijkagenda is een plan voor de wijk voor de komende vier jaar. Daarin staan belangrijke verbeteringen die bewoners, ondernemers, wijkpartners en medewerkers van de gemeente samenstellen. Op 9 oktober was de tweede drukbezochte wijkbijeenkomst.

In juni hebben inwoners van Bezuidenhout (Midden Oost) een wijkenquête ingevuld over wat zij van hun wijk vinden. In september was een eerste wijkbijeenkomst waarin de resultaten van de wijkenquête zijn gepresenteerd en aandachtspunten voor de wijk zijn besproken.

Tijdens de tweede wijkbijeenkomst op 9 oktober zijn de uitkomsten van de eerste bijeenkomst gedeeld en kon men aangeven welke thema’s zij graag in de wijkagenda terugzien. Op verzoek van een aantal aanwezigen is het Central Innovation District nog aangedragen als mogelijk extra thema voor de wijkagenda naast de al eerder geselecteerde thema’s: gebruik beperkte openbare ruimte, verkeersveiligheid in de wijk, een schone wijk, sociale samenhang en prettig wonen.

In het tweede gedeelte van de bijeenkomst is in groepjes besproken wat voor acties bewoners zelf kunnen doen om bij te dragen aan de mogelijke thema’s van de wijkagenda.

Meer informatie over wijkagenda Bezuidenhout (Midden Oost) vindt u op www.denhaag.nl/wijkagendabezuidenhout.nl.