Bezuidenhout (Midden Oost) krijgt een wijkagenda

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Gemeente Den Haag)

De gemeente Den Haag nodigt bewoners en ondernemers van Bezuidenhout (Midden, Oost) uit om samen te werken aan een (nog) fijnere wijk. In de komende maanden gaat de gemeente samen met bewoners, ondernemers en organisaties een wijkagenda maken. In de wijkagenda staan de belangrijkste verbeterpunten voor de volgende vier jaar. Bewoners, ondernemers en medewerkers van de gemeente zorgen dat deze verbeteringen ook uitgevoerd worden. 

Om te weten wat er voor de wijk nodig is kunnen bewoners en ondernemers van Bezuidenhout Midden en Oost van woensdag 7 juni tot en met zondag 2 juli een enquête invullen. Bewoners en ondernemers hebben hierover een brief gekregen. De enquête kan online ingevuld worden. Voor bewoners waarbij het niet mogelijk is om online de enquête in te vullen, liggen er papieren versies in de bibliotheek Haagse Hout aan de Theresiastraat 195 en in het wijk- en dienstencentrum Bezuidenhout, aan de Johannes Camphuijsstraat 25. Deze kunnen (ter plekke) worden ingevuld en in een speciale wijkagendabrievenbus gedaan worden. 

Meedenken?

De gemeente bekijkt de uitkomsten van de enquête. Na de zomer is er een bijeenkomst om de uitkomsten met de wijk te delen. Dat is dan ook de start van het opstellen van de wijkagenda. Samen met bewoners, ondernemers en partners wordt er gekeken met welke verbeterpunten (uit de enquête) ze aan de slag gaan. 

Bewoners die graag willen meedenken of meepraten over de wijkagenda kunnen een e-mail sturen naar: haagsehout@denhaag.nl, ter attentie van projectleider wijkagenda Bezuidenhout (Midden, Oost), Tilbert La Haye. 

De wijken Mariahoeve en Marlot en Bezuidenhout-West hebben al een wijkagenda. Na Bezuidenhout (Midden Oost) komt er ook een wijkagenda voor Benoordenhout.