Afbeelding
Foto: Den Haag

Museumavond stadsdeel Haagse Hout

Algemeen

Op woensdag 17 mei nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van het stadsdeel Haagse Hout uit voor een gezellig avondje kunst in het museum. Iedereen is welkom: u kunt alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen die bewoners naar het museum brengen.

Het hele museum is open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat u verrassen door ‘Escher – Andere wereld’, ‘Vlaams Expressionisme’, ‘Mondriaan & De Stijl’ of het ‘Wonder van Delfts Blauw’. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop. Zin om gewoon te genieten van het museum, een live optreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal van het museum kan iedereen de hele avond terecht voor koffie en thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis.
Voor de ingang van Bibliotheek Haagse Hout, aan de Theresiastraat 195, is een opstappunt voor wie met de bus mee wilt naar het Kunstmuseum. Verzamelen om 17.15 uur, de bussen vertrekken om 17.30 uur. Rond 20.30 uur bent u weer terug bij de bibliotheek. Aanmelden voor deze gezellige kunstavond kan via de website: www.bezuidenhout.nl.