Afbeelding
Foto: Henriette Guest

Raad in gesprek met bewoners van het Haagse Hout

Algemeen

Het college van burgemeester en wethouders wil dichtbij en benaderbaar zijn voor de Haagse bewoners en ondernemers. Tijdens een speciale collegetour brengen zij daarom een bezoek aan alle stadsdelen. Dinsdag 24 januari was stadsdeel Haagse Hout aan de beurt. In het wijk- en dienstencentrum Bezuidenhout West stelde het college zich voor, werd er kort iets verteld over het coalitieakkoord en was er aandacht voor ideeën van de inwoners.  

De avond werd goed bezocht, met meer dan honderd aanwezigen. Elly Hajian, directeur van cultuuranker Podium Noord gaf een presentatie over de verbindende, helende en grensverleggende kracht van kunst en cultuur. Daarna deelden Ted Gottenbos van Duurzaam Bezuidenhout en Lauri de Boer van Bezuidenhout Deelt mooie voorbeelden van hoe je door eigen initiatief een verschil kunt maken en in eenvoudige stappen duurzamer kan zijn. Na de sprekers was er veel ruimte om informeel in gesprek te gaan met elkaar en met de wethouders. Tekenaar Husein legde alles vast. 

Stadsdeelwethouder Saskia Bruines keek terug op een geslaagde avond: “Veel dank aan de medewerkers van stadsdeel Haagse Hout en welzijnsorganisatie Wijkz die mede deze avond tot een succes hebben gemaakt. En aan de bewoners voor het open gesprek. Ik kijk met een positief gevoel terug op deze saamhorige avond in het mooie groene Haagse Hout.”

Lees ook

Afbeelding
Wijkagenda voor Bezuidenhout-West gepresenteerd Algemeen 16 mrt., 08:15
Afbeelding
Politie vindt tas met 100.000 euro op Dignaland Algemeen 10 mrt., 15:07
Afbeelding
Feestelijke instrating Gulden Klinker De Landen Algemeen 9 mrt., 08:32
Afbeelding
Gemeente draagt bij aan ontwikkeling woningen Koningin Julianaplein Algemeen 27 feb., 10:00
Afbeelding
Grote integrale handhavingsactie in Mariahoeve en Bezuidenhout Algemeen 17 feb., 15:00
Afbeelding
Gemeente en Stichting Kompassie lanceren Mentale Agenda Algemeen 3 feb., 12:27
Het Haagse Hout van deze week