Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Inventarisatie ontoegankelijke plekken Bezuidenhout

Algemeen

De werkgroep mobiliteit van het wijkberaad Bezuidenhout inventariseert tot en met 5 december knelpunten in de wijk op het gebied van toegankelijkheid. Het doel is om, naar aanleiding van de reacties van buurtbewoners, samen met de gemeente oplossingen te vinden voor deze punten.

Smalle doorgangen, ontbrekende verlaagde stoepen, gekke losse tegels. Allemaal knelpunten waar iemand met bijvoorbeeld een rollator, kinderwagen of rolstoel moeite mee kan hebben als ze lekker op pad zijn in de wijk.  Daarom heeft de werkgroep de input van bewoners nodig. Hoewel ieders reactie natuurlijk welkom is, horen zij in het bijzonder graag welke knelpunten die buurtbewoners die gebruik maken van rollators, kinderwagens en rolstoelen ervaren. 

Om meer duidelijkheid te krijgen over het probleem wordt bij inzendingen gevraagd de precieze locatie aan te geven, maar ook de mogelijke oplossingen waar al aan gedacht wordt. Er zijn twee manieren om te reageren op de oproep. Bewoners kunnen tot 5 december een e-mail sturen naar communicatie@bezuidenhout.nl of reageren onder het bericht op de Facebookpagina van het wijkberaad Bezuidenhout.

De reacties worden verzameld en geordend. Daarna gaat de werkgroep mobiliteit in gesprek met de gemeente. Met als doel dat zoveel mogelijk van de ingebrachte punten en oplossingen worden aangepakt als dat mogelijk is. De input van iedereen wordt zeer gewaardeerd en de werkgroep kijkt uit naar de reacties. 

Meer informatie over de wijk en de diverse werkgroepen die er binnen het wijkberaad zijn, is te vinden op: www.bezuidenhout.nl.

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week