Afbeelding
Foto: JvC

Dolle boel tijdens Springkussenfestival Spaarwaterveld

Algemeen

Ondanks dat het weer een extreem warme dag was, werd het Springkussenfestival op het Spaarwaterveld druk bezocht. Op woensdag 24 augustus kon er de hele middag volop geklommen, geklauterd en uiteraard gesprongen worden.

Vanaf 13.00 uur was het Springkussenfestival open voor het publiek. Direct werden de schoenen en slippers aan de kant gegooid door de aanwezige kinderen en beproefden ze hun geluk op de vele springkussens die door de organisatie waren klaargezet. Vrijwilligers stonden bij elk springkussen klaar om alles ordelijk te laten verlopen en waar nodig hulp te bieden aan de rondspringers.

Terwijl ouders aan de rand van het veld de schaduw opzochten was het een dolle boel bij het grootste springkussen van deze editie. Een enorm springkasteel met daarin een soort stormbaan met obstakels zorgde voor veel vertier en bezweette hoofdjes.

Al met al kan er weer teruggekeken worden op een geslaagde editie. Zeker als het aan de kinderen ligt, die nog voor ze het veld afliepen op weg naar huis aan hun ouders vroegen: “Wanneer gaan we weer springen?”

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week