Afbeelding
Foto: PR

Fiësta del Trees laat Theresiastraat weer swingen

Algemeen

Op donderdag 28 april vond de eerste editie van Fiësta del Trees plaats in de Theresiastraat. Tijdens deze Fiësta werd de winkelstraat aangekleed met (live) muziek, entertainment en waren er spectaculaire aanbiedingen van de winkeliers.

Na de afgelopen jaren kan iedereen wel weer een feestje gebruiken, zo dacht ook de ondernemersvereniging van de Theresiastraat. Daarom gaat de Theresiastraat swingen tijdens Fiësta del Trees. De Theresiastraat, ofwel De Trees, is tijdens dit feest extra aangekleed en er loopt (muzikaal) entertainment rond. De winkels participeren met bijzondere acties of kortingen die alleen geldig zijn tijdens de Fiësta.

Met de Fiëstas willen de ondernemers uit De Trees de bezoekers weer hernieuwd laten kennismaken met deze hotspot in het Bezuidenhout. Gezellig een broodje eten op het zonnige terras? Een zomerse outfit nodig? Even snel een cadeautje scoren? Snel een boodschapje tussendoor of de weekboodschappen halen? Een bezoekje aan kapper of beautysalon? Het kan allemaal op De Trees en wordt extra leuk tijdens de Fiësta-dagen!

Heb je de eerste editie van Fiësta del Trees gemist? Niet getreurd! Op donderdag 2 juni tussen 12.00 en 16.00 uur kun je genieten van de tweede editie met (live)muziek.

Meest gelezen

Het Haagse Hout van deze week