Bewoners Haagse Hout gedecoreerd tijdens Lintjesregen

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Frank Jansen)

Ruim dertig mensen uit Den Haag werden op dinsdag verrast met een Koninklijke onderscheiding. Onder hen ook een aantal personen, die zich vol passie belangeloos inzetten voor activiteiten in het stadsdeel Haagse Hout.

Mevrouw P. Klamer-Brouwer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, omdat zij zich heeft ingezet als vrijwilliger luistertelefoon bij de Luisterlijn en als kerkenraadslid (tot 2021) en vrijwilliger bij de Duinzichtkerk aan de Van Hogenhoucklaan.

Mevrouw. A.J.M. Moorman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, omdat zij zich heeft ingezet als vrijwilliger bij de tennisvereniging Aeronauten aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan, als gids en rondleider in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en omdat zij bestuurslid is geweest van de Vereniging van Eigenaren Goetlijfstraat.

Mevrouw W.K. Remmerswaal-van Oosten is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, omdat zij zich heeft ingezet als vrijwilliger bij de ouderenzorgorganisatie Florence en als vrijwilliger bij en voorzitter van de Bewonerscommissie Hongarenburg. 

Van de in totaal 35 gedecoreerden in Den Haag zijn vijftien mensen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, achttien tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en twee tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.