Just-Me Markt in Dorpshuis de Geist

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Kim en Denise organiseren vrijdag 17 mei de Just-Me Markt in Dorpshuis de Geist waar tweedehands kinderkleding van en voor vrouwen tussen de 20 en 45 zal worden verkocht. 

Alles wordt duurder, dat is voor iedereen inmiddels voelbaar. Op de Just-Me Markt worden vraag en aanbod samen gebracht. Duurzaamheid staat bij steeds meer mensen, hoog in het vaandel. (Ver)koop kleding die niet meer gedragen wordt en geef het een tweede leven. Goed voor het milieu en het levert ook nog een leuk zakcentje op, een win-win situatie dus!

Vinted in real life

Na 3 succesvolle edities van de Mini-Me Markt (tweedehands speelgoed en kinderkleding), opperde de organisatoren Kim & Denise het idee om een soortgelijke markt op te zetten, maar dan voor vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. In de grote zaal van De Geist vindt van 19.00 tot 21.30 uur de Just-Me Markt plaats. Naast het tweedehands aanbod zijn er ook enkele lokale ondernemers te vinden met hun, in de meeste gevallen, handgemaakte items. Na het shoppen staat de borrel klaar bij de bar van de Geist. 

Donatie aan Actionaid

Door langs te komen, draag je automatisch bij aan een mooie donatie aan Actionaid, een internationale vrouwenrechtenorganisatie. Zij aan zij met vrouwen wereldwijd zetten zij zich in voor eerlijke en duurzame productieketens, zonder uitbuiting en klimaatschade. De entree van de Just-Me Markt bedraagt 1,50 euro per persoon, een deel van de entree opbrengst wordt gedoneerd aan Actionaid.